IL PRIMO PANORAMA RESIDENCE- Egy csepp nyugalom

 

Villányban az ezredfordulót megelőző évektől kezdődően dinamikus fellendülést tapasztalhatunk a borkultúra és a megjelenő borturizmus területén, mely napjainkra  országos és nemzetközi szinten ismertté és elismertté vált. A méltán híres villányi borokat készítő  helyi borászatokat, pincészeteket közkedvelt gasztronómiai és  szórakozási úti célként jegyzik hazánkban. Villány népszerűségének tovább emeléséért széleskörű programturizmus került kiépítésre annak érdekében, hogy az év minden szakaszában minden korosztálynak ideális programokkal, rekreációs- és szórakozási lehetőségekkel szolgálhasson a város.

A lokális szinten megjelenő igényeket felismerve, a város szolgáltató iparának fejlesztését célul kitűzve, egy baráti találkozás során fogalmazódott meg az igény a helyi kötődéssel rendelkező fiatal vállalkozókban, hogy a városban tapasztalható pezsgő életstílus fenntartásához korunk elvárásainak megfelelő modern, minőségi szálláshelyek biztosítására van szükség, bővítve ezzel a korábbi szálláshelyek számát.

Ezen elképzelés alapján született meg egy luxus társasház gondolata, mely a Borturisztika Kft. és a GSH-Építő Kft. együttműködéséből az  IL PRIMO PANORAMA RESIDENCE projekt megvalósításával teljesedett ki.

Az IL PRIMO PANORAMA RESIDENCE egy három szintes, 12 rezidenciát magába foglaló társasház. Az épület frekventált helyen, több mint 1000 m2 méretű telken, prémium minőségű alapanyagokból, luxuskivitelben valósul meg. A társasház megvalósításakor a tervezés és kivitelezés során a korszerű megoldások kerülnek fókuszpontba.

A lakások saját részre és befektetési célból is remek lehetőséget nyújtanak leendő tulajdonosaiknak.

Az épület a Kikerics utca felől található főbejáraton, illetve a parkolók felőli hátsó bejáraton közelíthető meg. Az épületbe érve központi helyen található a lépcsőház, melyből a modern lakások nyílnak.

Két különböző típusú lakás kialakítására került sor. Az egyik egy összesen 42 m2 alapterületű lakás (Deluxe residence), melyben konyha, étkező, nappali, fürdőszoba és egy háló helyiség kapott helyet. A másik lakás (Superior residence) kialakítása tágasabb terekkel, valamint további egy szobával bővült, így az 62 m2 alapterületen helyezkedik el.